joi, 16 august 2012

Primul targ :)

  In 10- 12.08 am particpat la primul targ handmade, bine ca erau acolo de toate, nu numai handmade si antichitatii cum spunea titlul targului.Vremea a tinut intr un fel cu noi, nu a plouat si nu a fost nici prea cald, ba chiar am inghetat seara de frig :)
 Lume a fost, mai mult trecatori decat cumparatori :)
 Nu pot sa ma plang am castigat experienta si nu am iesit in pierdere.Am aflat ca lumea nu cumpara nici daca e scump, nici daca e prea ieftin, se uita si se stramba cand le spui cat costa.Am fost intrebata de ce sunt asa de scumpe, si eu care credeam ca nu am deloc produse scumpe, degeaba am incercat sa ii explic ca sunt lucrate manual :)
 Am uitat sa fac poze, standul meu nu a fost cine stie ce, la panoul meu mic a trebuit sa renunt ca il darama vantul, data viitoare, daca v a mai fi una, o sa il aranjez mai frumos.
 Luna aceasta se targuri in fiecare weekend, ce bine ar fi daca as putea sa particip.Data viitoare promit ca o sa fac si poze :)

 Si ca tot suntem catre sfarsitul verii si e si luna reducerilor, in magazinul de pe breslo gasiti produsele Nefertiti la 50% reducere, comanda minima este de 30 lei, http://www.breslo.ro/Shop/nefertitijewellry, sau pe facebook puteti vedea produsele disponibile https://www.facebook.com/pages/Nefertiti-Jewellry/118353858231727.
Daca doriti ceva puteti sa imi trimiteti un mail la nefertiti.uniquejewellry@yahoo.com, sau ma contactati pe facebook sau pe breslo.

O zi frumoasa!
P.S O sa va anunt daca mai particip la vreun targ. :)
In curand si un nou giveaway pe facebook sau pe blog sa imi spuneti cum vreti voi, sau pe amandoua :) :*

2 comentarii:

  1. Buna.... Urmaresc blogul tau cu mare drag.... cam aceiasi experienta am avut-o si eu la primul targ: cu produsele prea scumpe - sau prea ieftine. Dar experienta si prietenii castigati valoreaza enorm. Mult succes la urmatorul targ, (eu de-abia astept sa ma mai duc la un targ handmade)inspiratie din belsug si ... spor la munca. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc la fel :) ai dreptate macar experienta sa castigam, bine ca nu pot sa ma plang ca a fost rau. :)

    RăspundețiȘtergere